Østfoldkatten

Bli medlem

Om du ønsker å bli medlem kan du enkelt melde deg inn ved å fylle ut skjema

Styret behandler alle medlemssøknader, og kan avvise søknader der det er grunnlag for dette knyttet til eget, NRR eller FIFEs regelverk.

Møter du på problemer ved innmelding, så ta gjerne kontakt på e-post til vår sekretær.

Vi har 3 typer medlemskap:

  • Aktivt
  • Passivt
  • Familiemedlem

Dersom du skal stille ut katten din, eller registrere kull, trenger du Aktivt medlemskap – hvis ikke, kan du ha Passivt.

Et medlemskap hos oss gir automatisk 4 utgaver per år av Aristokatt, som er et digitalt fagblad for katteinteresserte. I Østfoldkatten er det et godt miljø, hvor du kan få hjelp, ideer og innspill til alle spørsmål vedrørende kattehold, avl og utstilling. Du vil også løpende få klubbinformasjon, og tilgang til vår Facebook-gruppe for medlemmer.

Dersom flere i familien (samme husstand) ønsker å være medlemmer, kan en person være hovedmedlem som  Aktivt eller Passivt medlem etter behov, og de andre være familiemedlemmer.  Familiemedlemmer har fulle rettigheter i klubben, men får ikke egen medlemspost eller Aristokatt.

Medlemskapet er gyldig når kontingenten er betalt.

Medlemskontingent:

  • Aktiv: 550 NOK i året – inkludert Aristokatt
  • Passiv:  400 NOK i året – inkludert Aristokatt
  • Familiemedlem: 100 NOK i året

Den som melder seg inn i klubben i perioden 1/9-30/11, betaler halv kontingent. Den som melder seg inn i klubben f.o.m. 1/12, betaler full kontingent som gjelder ut året og det påfølgende år.

Har du andre spørsmål, send en epost til vår sekretær – og husk å ta med opplysninger om navn , telefonnummer og adresse.

Oversikt over Østfoldkattens styre